Mars 2011
Det starter med mye vind
Mars måned starter med mye vind, det har det vært mye av denne vinteren. 

Vi har sneket oss ut noen skiturer likevel og funnet noen fine plasser for en liten pause.

I den sammenheng er Herbalife sin nye tomatsuppe en ypperlg sak å ha med seg:


Svein og Sissel Engh kom oppover 5 mars. Sennalandet var stengt så jeg måtte kjøre om Kautokeino for å hente dem i Ata. Ranveig og jeg har jobbet litt hver morgen og kveld, men vi har vært med dem ut på tur hver dag.

Fisk i fra havet, reinkjøtt og ryper i fryseren har gjort at vi har spist veldig godt.

Vi har fyrt opp stampen også. 33 grader første kvelden var for lite, så ble det 41 grader og det er for varmt. Men 37-38 grader har vi funnet ut er passe nå på vinterstid.

En kortrunde etter stampinga gjør at vi sover godt.

Fredag 11 nars reiser vi alle til Oslo. Ranveig og jeg skal over på et stort Herbalifemøte i Los Angeles. her blir mange nye arbeidsverktøy og produkter lansert

Los Angeles var bra det. På vei hjem fikk vi 9 timer ekstra i Amsterdam. Vi tok en sightsing på kanalen. Mange bor i husbåter og det må de gjerne gjøre. Jeg takker meg til Miellegavva.
2 dager i Drøbak, og så dro vi nordover igjen. Denne vinteren har det blåst mye. Flyet kunne ikke lande i Alta, så det dro til Lakselv. Vi så for oss mye styr med buss og hunder etc. Men været lettet og vi dro tilbake til Alta. En kort skitur idag den 25 mars. Nå tetter det skikkelig tiligjen. Denne helga blir det mye innomhus.


Nå er mars over og vi går inn i april med mere snø enn vi noen gang har hatt mens vi har vært her oppe.

Bare se denne videoen;

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE