Sommeren har startet
Godt å komme hjem
Det var godt å komme hjem til Miellegavva. Men det var veldig rar å komme hit uten hundene, de er nede i Drøbak sammen med Ranveig.
Denne sommeren blir det mye farting. For det meste har vi utgangspunkt fra Miellegavva, men midt i juni skal vi på lederseminar på Gol.

Så bærer det til Island hvor vi skal være hovedtalere på et seminar. Og i midten av september har vi et stort møte i Barcelona.

En jakttur til Sverige, Haldor på fiskebesøk og Meitemackens venner er også begivenheter vi skal få plass til. Og selvsagt arbeidet vårt som distributører skal gjennomføres.

Vi valgte derfor å ikke ha så veldig store prosjekter på gang her denne sommeren.

Noe har vi bestemt oss for å gjøre, og her kan dere se noe av prosjetet;


Nå arbeider jeg blandet med Herbalife og prosjektet her i Miellegavva. Jeg må bli ferdig før jeg reiser sørover på et lederseminar på Gol.

Her er en video som forteeller om situasjonen noen dager før vi reiser sørover;


Nå er uthuset klargjoprt, men jeg kommer til å skifte dør og vindu. Da blir huset isolert og vi kan legge inn strøm for å ha saker som ikke tåler kulde der inne.

Tirsdag 21 juni drar jeg til Drøbak, men er tilbake 2 juli, Da er Haldor med meg oppover. Jeg skal jobbe, men Haldor skal få selskap når han skal prøve den nye fluestanga si.

Nå har jeg vært noen dager i Drøbak og hatt litt sommertemperatur. En fin golfrunde og besøk av barnebarn og mange andre har vært helt topp.
Her er et glimt fra Belsjøtoppen 2 den siste dagen i juni;

Da var juni over. Haldor og jeg drar til Kokelv på lørdag. Høres og sees på referat for juli måned.
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE