Utvidelse av Miellegavva

Her er bærebjelkene kommet på plass. Nå er det bare å sette opp reisverket
Med iherdig innsats er det nå kjlart for beising. Yttersiden begynner å bli ferdig
Når det var dårlig vær ute så startet vi å jobbe med kjøkkenloftet. Det var mye dårlig vær så kjøkkenloftet ble fort ferdig
Det er mye bedre å sove her oppe nå

En Sommer med mye bygging, men også tid for å treffe barnebarn

Jeg støpte bærestolpene i oktober 2011. Da startet vi med å reise bærebjelkene i i starten av mai i år. Vi måtte regne med skiftende vær så det ble planlagt å gjennomføre en ansiktsløfting av  kjøkkenloftet.

Det er mye arbeid, men vi er overbevist om at det er verdt det. Nå er snekkeren ikke særlig arbeidsdyktig lenger så nå må jeg skaffe meg annen hjelp. 

Ranveig og jeg skal gjøre ferdig verandaen selv.

Akkurat nå har vi besøk av Frank Christian med sønnene Noa og Lukas. Rune er er her også. Ranveig måtte i begravelse til Randulf, hennes far, tidligere i uka. Men nå er vi alle samlet. Noa og Lukas har fått sine første fisker og det er veldig fint å se at de synes fiske etc er morsomt. Godt å vite at noen kanskje overtar Miellegavva en gang i fremtiden.

Bare se her;  http://youtu.be/f7af2NMBIIA

Når de reiser hjem blir det vel veldig stille her. Men det skal bli litt godt at Ranveig og jeg er sammen litt alene også. Ranveig har jo vært i Drøbak mens jeg har ledet bygginga her.

 

Noa og Lukas fikk sine første Ørretter. Det synes de var morsomt
Ranveig jogget opp og ned med hundene. Da har hele familien vært i aktivitet

Haldor dro rett fra skoleavslutning og rett opp hit til Miellegavva. Han fisket som vanlig mye. I år fikk han også vite at oterfjela er et effektivt verktøy.

Som vanlig var det veldig fint å han her. Jeg var otatt med mye bygging., men noen rturer fikk vi smmen.

Her har han vært på tur med Hildur.

 

Hildur og Haldor;   http://youtu.be/heKm3Zsauvg

 

 

 

Han fisket både med haspel og fluestang
Den beste temperaturen for å røyke laks er under 10 grader. Det har det vaært veldig lenge, men de 5 dagene jeg trengte for tørking og røyking så var det mellom 16 og 22 grader. Resultatet ble brukbart for det
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE